Gener 2024

Published on at update , 3 mins.

🏠 Personal

Gener normalment seria un mes per encetar l’any en tant passen els reis. Enguany no va ser així per que amb la operació d’Alba a mitjan desembre vam posposar unes setmanes les vacances. Bernat va anar a una escoleta de Nadal la darrera setmana de 2023 i la primera de 2024 mentres jo treballava i Alba descansava. Després un dia de escola i bam, altra vegada de vacances. Xiquet en sort 😆.

Vam fer un creuer que eixia des de València per visitar Madeira, les illes Canaries i Cadis per acabar a Barcelona, des d’on vam tornar en tren. El viatge va ser com esperàvem, molt tranquil i sense agobios. He pujat un àlbum de fotos a la meua galeria.

Possant amb València al fons
Possant amb València al fons

Passejant per La Laguna
Passejant per La Laguna

En tornar del viatge vam per fi retomar la escola i la marxa més o menys normal incloent algun dinar fora i un dissabte que vaig anar amb el xiquet a Aldaia i Alaquàs per vore a la seua iaia i iaios-oncles aprofitant San Vicent, un festiu a València ciutat.

Escoltant música tranquil·la mentres dinem
Escoltant música tranquilla mentres dinem

Viatjar en tren es un plaer
Viatjar en tren es un plaer

El parc de la plaça Europa d’Aldaia en dilluns, tot per ell
El parc de la plaça Europa d’Aldaia en dilluns, tot per ell

👨‍💻 Treball

Poca cosa a la feina per reportar. Vaig passar un dia de feina a WayCo Cabanyal (un coworking a prop de la estació de metro de Marítim) aprofitant que hi havia un meetup per la vesprada i que a la feina tinc la possibilitat de tant en tant de treballar fora de casa. Normalment treballe a casa tota la setmana molt tranquil·lament, però de tant en tant eixir a un coworking es un luxe que tenim a Elastic.

Cafeteria de WayCo Cabanyal
Cafeteria de WayCo Cabanyal

Per altra banda a final de mes mos reunim tot el equip d’enginyeria d’Elastic a Praga, aixina que esta tota la gent ja preparant reunions i activitats per aprofitar la única setmana que tenim a la feina per vore-mos en persona.

❤️ Comunitat

Aquest mes a Geoinquiets València vam quedar in extremis l’últim dia del mes per fer unes cerveses i vam parlar un poquet de vore de fer alguna cosa més enguany. Com a mínim m’agradaria tornar a fer la Geopaella per juny.

Com comentava abans vaig anar a un meetup organitzat per Python València. Va ser la primera vegada que vaig atendre aquest grup i encara que em vaig tindre que marxar abans de que acabara la xarrada, va estar molt bé. M’esperava algo més tècnic però va resultar més una xarrada sobre les diferents aproximacions a probar software i no tant sobre les tecnologies involucrades.

Fran Trapero a Python València
Fran Trapero a Python València

📚 Lectures

Aquest mes amb tantes vacances ha sigut completament dedicat a la saga de Old Man’s War de John Scalzi que vaig començar al cap d’any de 2023.

Totes les revisions les faig en castellà a lectura.social per que es la llengua general de la xarxa, encara que els llibres son en anglès.

Pots seguir la meua activitat lectora al meu compte al fedivers a lectura.social.

🔊 Audios

Alguns dels audios que he escoltat aquest mes:

Això es tot!! 👋👋