Agost 2023

Published on at update , 3 mins.

From now on I’ll be writing my updates also in Catalan and Spanish.

🏠 Personal

Al agost vam gaudir dues setmanes de vacances. Vam rentar una caseta a un cĂ mping a Navaixes. A banda de piscines i activitats, vam començar el tema de llevar-li el bolquer a Bernat (encara estem en el procĂ©s) i vam aprofitar que no estĂ vem lluny per visitar les Coves de Sant Josep a la Vall d’UixĂł.

Navaixes des de la Via Verd
Navaixes des de la Via Verd

Coves de Sant Josep
Coves de Sant Josep

El meu natalici és a final de mes, només tres dies abans que el de la meua neboda i enguany per primera vegada vam celebrar els dos aniversaris junts.

Prou clar qui era la prota de la festa
Prou clar qui era la prota de la festa

👨‍💻 Treball

El treball va estar prou tranquil amb les dues setmanes de vacances.

❤️ Comunitat

Els preparatius per a la GeoCamp que farem a Vigo al final del Setembre van anant poc a poc (sobretot trobar patrocinadors).

đź“š Lectures

Al estiu i amb les vacances vaig poder llegir prou. Vaig acabar per fi tots els llibres i epĂ­legs de The Books of Earthsea (una lectura que vaig començar a Abril!). Com deia el mes passat, volia fer un canvi d’aires i fer un a pausa en fantasia o ciència ficciĂł escrita en anglès per dones. Mirant articles sobre llibres recents en catalĂ  de ficciĂł, vaig decidir-me per encetar 32 de març de Xavier Bosh. Es tracta de una historia d’un fotograf i una editora que es queden atrapats a casa d’ella durant una nevada terrible a Paris i que serveix de marc per descobrir la historia del Ă via de ella.

A banda de la novel·la, també vaig llegir alguns còmics:

A banda de les lectures, un altra novetat en quest front Ă©s que he decidit donar-li una segona oportunitat al Bookwyrm, la xarxa social federada que implementa el mateix protocol que Mastadon però enfocada a compartir llibres, cites, etc. Aquesta vegada m’he pujat a lectura.social, i si tot va bĂ©, tancarĂ© el compte a Goodreads mĂ©s endavant enguany.

🔊 Audios

Alguns dels audios que he escoltat aquest mes:

Això es tot!! 👋👋