November 2020

Published on at update , 2 mins.

๐Ÿ  Personal

Bernat ๐Ÿ‘ถ is almost here with us, next update will be with a new family member and we are absolutely excited about it.

A small project I’ve been polishing lately is my ๐Ÿ“ธ pictures website https://media.jorgesanz.net/. I want to keep adding old albums into it and improve the site navigation now that the number of albums is growing. I don’t know if I will be able to add more stuff on the following weeks but I’d love to spend time on picking the pictures from my roadtrip to ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ from 2018. I may also need to revisit my backup strategy, now that I cannot upload to Amazon Photos from my Synology NAS.

๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป Professional

This week I start my holidays, preceeding a parental leave for at least two months. This is exciting! I will try to stay in touch with work at on the planning side, but that’s it! I should be back to work in March in a reduced schedule, but depending on how things go I may be taking a few more weeks of full leave.

โค๏ธ Community

I’ve been more involved lately in a project from GeoChicas called Las calles de las mujeres (streets named after women) where we are going to cntribute Valencia streets but I’m also contributing some changes that could potentially benefit the full project. This work is basically finished and I’d love to release it before the end of the year so we can then start planning more nearby cities and towns in the Valencia metropolitan area for the following year.

With the kid coming, I managed to hand over another side project that I was committing time in an eveyrday basis. For the following weeks, three geofriends will be translating and publishing the Geospatial Links website.

๐Ÿ“š Reading

Continuing listening through Deathโ€™s End from Cixin Liu. My next audio book will be The Left Hand of Darkness by Ursula K Leguin. I’m wondering if I should re-purchase the books from my queue below as audio books ๐Ÿค”.

And in the whatโ€™s next/postponed queue, my usual non-fiction books: